20.5.10

Somewhere from Ancient Greece?

It's been so hot in recent days that all I've been wearing is loose dresses. This outfit turned out quite antique, didn't? The dress is the only clothes I bought from trip to Paris. Together with that belt and those gladiator sandals I'm quite ready for some Ancient times.
dress: Suzuki Takayuki for Uniqlo, belt:HM, sandals: Vagabond

7 comments:

B-Fashion said...

Moikka! Pommitinkin jo sun tota vanhempaa postausta, en tiiä näitkö, mutta noista sun HM Nahka lappuhaalareista! Osaatko kertoa mistä saan omat? En löydä nettisivuilta, enkä aleksantereiden hmistä.. olisit ihana kiitos!<3

B-Fashion

jenni said...

Voi ei, sori, mulla on siel joku kommenttien hyväksyntäasetus, eikä se sun kommentti ilmestynyt sinne hyväksynnän jälkeen heti niin, et oisin voinut vastata.
Mutta siis: Ostin nuo talvella muistaakseni tammikuussa Kämpin liikkeestä. Ne on siis sitä HMtrendiä, jota mun käsittääkseni ei myydä netis, eikä Suomes aikaisemmin muualla kuin tuolla. Ihmettelin, kun ne oli just toukokuun Trendi-lehden kuvissa ja siitä on tosiaan aikaa, kun itse ostin ne. Eli suuren suuret pahoittelut, nyt en oikeen osaa auttaa. :(

B-Fashion said...

Joo itse näin ne trendissä, ja näyttivät mun jutulta! Pakko vielä mennä metsästelemään! Kiitos sulle avusta! <3

B-Fashion

johanna said...

Niin valmis Kreikan matkaan :D Sit vaan loihet lausumahan muinaiskreikaksi et "Hoi duuloi en too oikoo eisin" (orjat ovat talossa). Osaan myös sanoa "ihailemme pieniä mehiläisiä". Muuta ei sit jäänytkään pääosin Aschanilla vietetyistä muinaiskreikan tunneista mieleen.

Johanna

jenni said...

:D Kyllä valmiita ollaan! Noi on kyllä kovin käyttökelpoisia lauseita, täytyy sanoa. Mä varaankin heti oikeuden kuulutella tuota lausetta sitte sieltä altaan ääreltä. ;)

Janet said...

Ihana kokonaisuus. Tanssijamainen.. Uniqlo Lontoossa oli hieman pettymys viime kesän Nykin reissuun verrattuna. Yhden hauskasti leikatun mekon löysin kyllä.

jenni said...

Kiitoksia, Janet! Harmi kuulla, että Uniqlo oli pettymys, mä en Lontoossa sinne ehtinykään. Pariisis noi Suzuki Takayukin suunnittelemat mekot iski silmään heti, muu tarjonta ehkä ei niinkään.